Avoimet Pestit

Voisiko partio olla sinulle paras paikka vapaaehtoistyötä? Meillä Töölön tähystäjissä pääset tekemään ja kokemaan monenlaista, myös aikuisena. Erilaisia tehtäviä kutsutaan pesteiksi.

Tälle kootaan tietoa avoimista tehtävistä, mutta kaikkea emme tänne tietenkään ole voineet kuvata. Eli mikäli sinulle ei löydy sopivaa tehtävää, mutta haluaisit silti olla mukana, niin eikuin vain viestiä meille. Aijempi partiokokemus ei ole välttämätöntä. Meidän johtajistossakin on aikuisena aloittaneita, joten pelko pois!

Juhlavuosi tekijöitä

Meillä on tänä vuonna ilo ja kunnia täyttää vuosia! Etsimme nyt innostavia tekijöitä suunnittelemaan ja ideoimaan Tötän 90-vuotis taivalta. Tässä Toivomme, että ideointiin pääsee osallistumaan kaikki halukkaat, mutta tarvitsemme jonkun joka pitää langat käsissään sekä koota ympärilleen muita aiheesta kiinnostuneita.

Viestinnän tekijä

Ootko nokkela viestintä osaaja tai haluaisitko oppia? Pysyykö sulla kamera hallussa tai tykkäätkö postailla instagramiin? Meillä on upeeta partiotoimintaa ja halutaan, että se myös näyttäisi siltä esimerkiksi somessa ja sen lisäksi meillä olisi ajantasalla tiedot nettisivuilla. Pestistä räätälöidään tekijän viestintä halukkuuden ja osaamisen pohjalta. Eli voit esimerkiksi valita vain yhden viestintä kanavan! Tämä sopii myös partiosta kiinnostuneelle nuorelle. Tässä pestissä pääset vaikuttamaan miten meidän Tötä ylpeys näkyy myös ulospäin!

Tällä hetkellä meillä on viestintäkanavia ainakin tahystajat instagram ja facebook, sekä nettisivut. Sisäisesti viestitään erilaisissa whatsapp ryhmissä ja sähköpostilla.

Partio kokemus: Pesti ei välttämättä edellytä aiempaa kokemus

Kesto: 0-3 h/vk, Aloita kun sulle sopii 0-1-vuotta kerrallaan

Satunnainen tuki

Meillä veljeslippukunnan Ilvesveikot kanssa otettu kokeiluun satunnaisten helppien Whatssapp tiedotuskanava jäsenille ja koti-väelle. Ryhmään kuuluminen ei velvoita sinua mihinkään ja viestien määrä pidetään inhimillisenä.

Apua tarvitaan retkillä ja leireillä esimerkiksi kyytien järjestämisessä. Kämpän eli meidän mökin huolto töissä, viikkotoiminnan tukemisessa. Ole yhteydessä mikäli haluat mukaan ryhmään.

Pesteihin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä pestijohtajaan Reetta.kuhmonen@partio.fi (tai täyttää yhteydenotto lomakkeen tule mukaan sivulta)

Advertisement