Partiolaisten adventtikalenterit 2017

Adventtikalenteri_2017_ElinaWarsta-1

Partiolaiset toivat adventtikalenteriperinteen 70 vuotta sitten. Tänäkin päivänä adventtikalenteri on partiolaisten merkittävin varainhankintakampanja.

Me Tötässä olemme tietenkin mukana perinteessä, johon kaikki lippukunnastamme voivat osallistua!

Tue partiotoimintaa

Kalentereiden tuotto menee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen. Kalenterin myyntihinta on 7 €, josta lippukuntamme saa 2,90 € ja loput partiopiiri sekä keskusjärjestö. Hankittuja varoja käytetään päivittäiseen harrastustoimintaan lippukunnassamme.

Partiolaisten adventtikalentereita voi ostaa myös netistä adventtikalenterikaupan kautta. Verkkokaupassa ostaja voi valita lippukunnan, jolle haluaa kalentereista saadut tuotot lahjoittaa.

Ohjeita lippukuntalaisen kotiväelle

Partiolainen on adventtikalenterin paras myyjä. Lapset saavat kokouksissa sellaisen määrän kalentereita, jonka kokevat itse mielekkääksi. Monille se on 12, sillä tämän määrän myytyään partiolainen saa partiopaitaan ommeltavan tonttumerkin.

Adventtikalenterimyyjät tunnistetaan myyntipaikalla partiohuivista. Mikäli myyntipaikka on ulkona, on myös lämmin vaatetus todella tärkeää. Vaikka reipasta ja kohteliasta käytöstä on kotona harjoiteltu, on myyntitilanne jännittävä. Olisikin hienoa, jos löytäisitte aikaa pieneen myyntiharjoitteluun partiolaisenne kanssa ennen varsinaista koitosta.

Kalentereiden myynnistä saadut rahat tulee tilittää lippukunnalle 3.12.2017 mennessä, ja kaikki myymättömät kalenterit tuodaan omalle johtajalle viimeistään saman viikon kokouksissa. Tötän tilinumero on FI28 1372 3000 1032 85 ja viitenumero kalenteritilityksille 24125.

Lisätietoa

Lisätietoa kalenterikampanjasta saa kampanjapäällikkö Reetta Kuhmoselta (puh. 050 336 2026).

Advertisement